Poolinox ontvangt het Hand-Made in Belgium label

Bij Poolinox zijn we trots om aan te kondigen dat we het prestigieuze “Hand-Made in Belgium” label hebben ontvangen. Deze eer erkent ons vakmanschap en de uitstekende kwaliteit van onze inox zwembaden, en onderstreept onze inzet om onze klanten het allerbeste te bieden.

Wat is het HIB-label?

Het Handmade In Belgium (HIB)-label, een initiatief van UNIZO, promoot en ondersteunt authentieke, handgemaakte producten die in België worden vervaardigd met oog voor detail en kwaliteit. Het label wordt toegekend aan producten die voldoen aan strenge normen en garandeert lokale productie. Het benadrukt de passie, toewijding en vakmanschap van de makers.

Inox zwembaden van Belgische topkwaliteit.

Poolinox is trots om het “Hand-Made in Belgium” label te hebben ontvangen. Al 15 jaar creëren wij op maat gemaakte high-end zwembaden die naadloos integreren met uw huis en tuin. Elk zwembad wordt met ongeëvenaarde precisie met de hand vervaardigd in ons eigen atelier in Lokeren. Dit label bevestigt de hoge kwaliteit van onze zwembaden, die niet alleen esthetisch aantrekkelijk zijn, maar ook robuust en duurzaam.

Wat betekent dit voor onze klanten?

Voor onze klanten betekent de “Hand-Made in Belgium” erkenning dat zij kunnen vertrouwen op zwembaden die met de grootste zorg en precisie zijn vervaardigd. Elk inox zwembad is een uniek stuk, gecreëerd door ons ervaren team, en staat garant voor kwaliteit en luxe.

Bij Poolinox blijven we streven naar innovatie en streven we naar het leveren van de beste handgemaakte inox zwembaden uit België. We zorgen ervoor dat elk project resulteert in een tevreden klant, zowel in service als in nazorg. Met het “Hand-Made in Belgium” label op zak, kijkt Poolinox vol vertrouwen naar de toekomst en blijft innoveren om onze zwembaden naar een hoger niveau te tillen.